Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

La tennista Eva Fenàndez i la resta de l’equip ja són a l’Estat

La tennista de Figueres Eva Fernàndez ja ha arribat a l’Estat. Fernàndez ha aterrat a Madrid aquest dimarts al matí, cap els vols de les onze. La catalana ha assegurat que estan ‘molt cansades i tot ha anat sobre rodes’. L’empordanesa ha confessat que les mantenia angoixades la incertesa de la magnitud del conflicte ‘per si es podia acostar a la zona on érem’, ja que on residien no hi havia enfrontaments. La sortida del Líban va començar el passat diumenge al migdia, en cotxe, cap a la capital de Síria, Damasc, on van arribar a la nit del mateix dia. En aquesta localitat van estar-hi tot dilluns i aquesta matinada, a les quatre, han volat cap a Madrid.

Redacció
Redacció 13/05/2008

‘Ha estat perfecte’, ha qualificat Eva la fugida del país, ja que, a més, just quan han marxat el conflicte ‘s’ha posat pitjor’, ha afirmat la tennista. Tot i que durant el viatge cap a Damasc havien de creuar zones conflictives com ara Trípoli, la qual cosa les feia estar ‘molt nervioses i tenses’, ha apuntat la catalana.

Unes angoixes que es van esvair un cop superada la frontera i que s’han transformat en eufòria quan han arribat a Madrid. A Catalunya arribaran, via Barcelona, aquesta tarda a un quart de sis està programat que trepitgin terra catalana.