Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

La selecció catalana derrota França en futbol sala

Catalunya ha tornat a guanyar a un combinat oficial. En un amistós disputat a Llívia, es va disputar el passat cap de setmana un partit simbòlic de la selecció catalana de futbol sala. Un partit que fou especial per al jugador local “Mia” Vila, que disputava el seu primer partit amb el combinat nacional. Més de 200 persones va presenciar la victòria catalana sobre els gals. El resultat final va ser de 3 a 2.

Redacció
Redacció 07/01/2008

Un matx escalfat pels més de 200 espectadors que van ajudar a donar ritme al joc. Així als dos minuts de l’encontre, Ramon Moret va inaugurar el marcador amb un gol molt matiner. L’alegria dels catalans es va veure interrompuda, però, gairebé de seguida, quan Johan Delahaye va establir l’empat per als francesos.

El ritme del partit va anar disminuint fins al descans, però a l’inici del segon temps, els de Joan Antoni Fernández van ampliar l’avantatge en dues accions gairebé consecutives d’Óscar Hermano i de Jordi Torra. L’equip gal va aconseguir un segon gol a través de Serge Sekrane.

Catalunya, així, ha derrotat una selecció que participarà en el pròxim europeu de Bèlgica, a diferència de l’equip català, que no s’hi ha classificat en ser eliminat per Bielorússia.