Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La selecció catalana de corfbol disputa el Campionat del Món sub23 a Xina Taipei

El combinat català sub23 de corfbol viatjarà fins a Kaoshiung (Xina Taipei) per disputar, a partir d’aquest cap de setmana, el Campionat del Món sub23. Els catalans lluitaran pel títol amb les onze millors seleccions de la categoria. Catalunya, emmarcada dins els grup B, debutarà davant el conjunt amfitrió, Xina Taipei, i en la següent jornada contra Bèlgica. Els posteriors partits seran contra Anglaterra, Hong Kong i Austràlia.

Els dos primers classificats jugaran per un lloc a la final i el tercer i quart per la lluita de la cinquena a la vuitena posició.

Redacció
Redacció 29/10/2008

Els seleccionats són, del CK Vallparadís de Terrassa, Xavi Blàzquez, Alexis Escardibul, José Luis Jurado, Manuel De Souza, Laia Rosa i Laia Gutièrrez; del CK Badalona (Barcelonès), Octavio Sànchez i Jessica Lechunga; del KC Sant Cugat (Vallès Occidental), Berta Alomà i Albert Parrón; del CEVG Stirling de Vilanova i la Geltrú, Salva Font i Tamara Gutierrez; del CK Vacarisses (Vallès Occidental), Óscar Hernàndez; del SLCA de Terrassa, Míriam Gonzàlez i del CK Castellbisbal (Vallès Occidental), Irene Figueroa.

Catalunya va ser novena en la darrera edició, l’any 2002, disputat a Sud- Àfrica i és la setena millor del continent, després de jugar l’Europeu sub21 de Portugal al 2006.

El torneig forma part dels esdeveniments esportius preparatius per a l’organització dels ‘Worlds Games’ del 2009, una competició poliesportiva de categoria absoluta organitzada pel Comitè Olímpic Internacional (COI) en el qual prenen part 35 modalitats esportives reconegudes però no incloses al calendari olímpic, que també tindran lloc a Kaoshiung.