Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

La pregunta dels covards: “Catalunya en Comú ha de participar a la mobilització de l’1-O?”

“Catalunya en Comú ha de participar a la mobilització de l'1 d'octubre?”. Aquesta és la pregunta que la Coordinadora Nacional de Catalunya en Comú ha aprovat aquest dissabte amb 75 vots a favor, 15 abstencions i 1 vot en contra, i que els més de 10.000 inscrits hauran de respondre de manera 'on line' entre el 12 i 14 de setembre per fixar el seu posicionament davant del referèndum de l'1-O. 

Redacció
Redacció 09/09/2017

Malgrat que l’estat espanyol ha endegat una campanya de repressió a l’estil del dictador turc, els Comuns s’amaguen en la seva constant ambigüitat
 
El líder de la formació Xavier Domènech, ha reiterat que aquest “no és el referèndum efectiu i amb garanties pel qual treballem i seguirem treballant després de l'1-O”, però sí que el considera un “acte d'afirmació”. Domènech ha dit que si el resultat és afirmatiu, el partit “convidarà a participar de la votació”, però ha deixat clar que “no ens posicionarem sobre el resultat de la pregunta perquè som un espai transversal”.
 
Xavier Domènech passa de Jaume Asens i no assistirà a la manifestació de la Diada
 
D'altra banda, Domènech ha dit que ell no assistirà a la manifestació de la Diada, però sí que hi aniran “alguns portaveus i representants” de l'espai dels comuns, una clara bufetada a l’article conjunt signat per Joan Tardà i Jaume Asens en feien una crida a la participació de la Diada i del 1-0.
 
El Govern ja té els espais electorals de Barcelona, malgrat la negativa de Colau
 
De la mateixa manera que es tenen alternatives a les ciutats dels alcaldes del boicot al referèndum, a Barcelona també, malgrat el trist paper del govern de Barcelona, donant l’esquena a la ciutadania de la capital del país.
 
La negativa de Colau confirma el que ja van escriure opinadors propers als comuns: té pànic a ser inhabilitada
 
Colau vol sobreviure a les inhabilitacions que prepara l’estat espanyol, d’aquesta manera es veu com la nova reina de Catalunya, un cop la guerra bruta li liquidi els seus adversaris