Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

La plantofada de Turull a Coscubiela que deixa el ras les contradiccions d’ICV

Aquesta tarda, com no podia ser d'una altra manera, un dels líders de CSQP, Joan Coscubiela, ha tornat a carregar contra el govern i els independentistes sobre la llei del referèndum. Però, una vegada més, les contradiccions i les fal·làcies que engreixen dia sí i dia també l'argumentació d'aquesta branca dels comuns ha quedat retratada per una resposta del diputat de Junts pel Sí, Jordi Turull.

Redacció
Redacció 05/07/2017
Joan Coscubiela no es cansa de rebre a Twitter. Aquest cop ha tornat a demostrar la fragilitat del seu discurs afirmant en un tuit a mitja tarda: “Defensar Dret a votar en referèndum amb Llei a la qual Junts Pel Si i CUP no deixaran presentar esmenes, no sembla massa democràtic”. Si ja és prou grotesc que s'atreveixi a dir que no és democràtic quan justament el seu partit no vol que Catalunya voti, Jordi Turull encara ha tirat esfondrat encara més l'ideari de Coscubiela.
 
Dirigint-se a ell directament ha sentenciat: “Vam voler fer-ho per ponència conjunta i vas dir que No! Per tu el problema no és com es tramita sinó el que es tramita”. Turull fa referència a la decisió dels grups no sobiranistes del Parlament que van negar a participar al·legant que “s'estava buscant una desconnexió exprés” que això limitava “els drets de l'oposició”.