Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

La moda dels corrents interns

Aquests darrers mesos hem vist néixer la moda dels corrents interns. No és que abans no existissin, però és aquestes darreres setmanes quan els corrents interns estan agafant més ressò […]

Redacció 06/07/2007
Aquests darrers mesos hem vist néixer la moda dels corrents interns. No és que abans no existissin, però és aquestes darreres setmanes quan els corrents interns estan agafant més ressò mediàtic i copant portades de més d’un diari.

Històricament -una història ben recent- el tret de sortida el va donar Carretero amb Reagrupament.Cat. Després va venir l’Esquerra Independentista de l’Uriel Bertran. Els socialistes també tenen el seu propi corrent, capitanejat pel veterà Raimon Obiols, i que va concretar-se al Fòrum “Convenció de futur” celebrat aquest cap de setmana.

A Convergència i Unió no han volgut ser menys, i militants de CDC han fundat aquesta setmana el corrent “Desfederem-nos”, que pretén que Convergència trenqui la coalició i esdevingui un partit allunyat de la influència dels de Duran i Lleida.

Fins i tot Ciutadans té corrents crítics, com Regeneración Democrática, la llista alternativa a Rivera proposada per Bouza-Brey!

Populars i ecocomunistes… a què espereu?