Edició 1956

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 03 de desembre del 2023
Edició 1956

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 03 de desembre del 2023

La Guàrdia Urbana de Barcelona multa un conductor per haver menjat un croissant

|

- Publicitat -

Un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona va multar divendres passat un conductor per donar-li una mossegada a un croissant quan es trobava detingut amb el seu vehicle en un semàfor del carrer Aragó. El conductor haurà de pagar 60 euros perquè “circulava i menjava alhora”, segons especifica la multa.

Publicitat

El conductor, Jordi Juanola, de 34 anys, circulava cap al migdia de divendres passat pel carrer Aragó quan va veure que el semàfor es posava en ambre i va decidir aturar-se, tot i que ja havia sobrepassat uns centímetres el pas de vianants. Juanola, que condueix un Mazda descapotable, va aprofitar la parada per menjar-se una de les banyes del croissant que acabava de comprar.

En aquell moment un agent de la Guàrdia Urbana li va demanar que s’apartés i Juanola va pensar que ho feia per recriminar-li que hagués sobrepassat el semàfor, però el que l’agent li va preguntar és si no sabia que estava prohibit menjar mentre es condueix, perquè distreu la conducció.

Juanola, que va enviar una carta a diversos mitjans per explicar el seu cas, va mostrar la seva sorpresa i va preguntar al company de l’agent si es tractava d’una broma, tot i que va acceptar pagar la multa al moment. El conductor ha restat avui importància a l’incident, tot i que ha lamentat que la Guàrdia Urbana no apliqui el mateix rigor amb un altre tipus d’infraccions més greus.

Publicitat

Més notícies

Opinió