Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

La gran afluència de vehicles en direcció a Andorra causa retencions de fins a 17 quilòmetres

La gran afluència de vehicles que aquest divendres al matí es dirigien a Andorra ha causat retencions que a les dotze del migdia arribaven fins a la N-260 a l’alçada de Montferrer, abans de la Seu d’Urgell, al llarg d’uns 17 quilòmetres fins a l’entrada de Sant Julià de Lòria, ja a l’interior del Principat. En total, durant el pont de Tots Sants, l’Agència de Mobilitat d’Andorra preveu l’entrada d’entre 40.000 i 45.000 vehicles.

Redacció
Redacció 02/11/2007

L’Agència de Mobilitat d’Andorra ha informat que els problemes han començat a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de dues la situació encara és complicada a la N-145 sortint de la Seu d’Urgell, i al tram entre la frontera i Sant Julià de Lòria. A més, també hi ha retencions a les carreteres d’accés a Andorra la Vella, com l’avinguda Salou i l’avinguda Tarragona, i el trànsit és molt dens al centre de la ciutat.

La situació a la frontera del Pas de la Casa és menys problemàtica, registrant una gran afluència d’entrada però sense aturades. Pel que fa a l’operació sortida, es preveuen problemes durant aquest dissabte a la tarda i el diumenge al matí.

En total, durant el pont de Tots Sants, l’Agència de Mobilitat d’Andorra preveu l’entrada d’entre 40.000 i 45.000 vehicles. Tot i que la previsió era que els problemes més importants d’entrada es produïssin aquest dijous, finalment el volum principal de turistes han arribat un dia més tard.