Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La Generalitat vol arribar a un acord amb els regants del Segarra-Garrigues per traslladar-lo a Europa

|

- Publicitat -

Ausàs, que ha fet de portaveu després de la reunió del Consell de Govern, ha explicat que a la reunió de l’executiu s’ha parlat sobre aquesta qüestió, que ‘no és menor’, ja que aquest canal és un projecte que ha ‘d’aportar desenvolupament econòmic a una part molt important de les comarques de Lleida’. El conseller de Governació ha defensat que el Govern ara ‘en parla i ha sabut trobar els recursos’ per ‘impulsar i executar aquestes obres, molt necessàries’.

El conseller ha manifestat el compromís del Govern de ‘fer compatible la protecció de l’entorn natural i de les aus, i complir amb la llei i les sentències que venen d’Europa’, però també ‘en aportar activitat econòmica als territoris, i benestar i riquesa al conjunt dels ciutadans’. ‘Aquest equilibri és el que el Govern està compromès a impulsar’, ha reblat.

Publicitat

Ausàs ha reconegut que ‘les sentències s’han de complir’, però ha reiterat el compromís del Govern tant amb el medi ambient com ‘amb les persones, per aportar activitat econòmica a cada comarca del país, també a les afectades pel Segarra-Garrigues’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut