Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

La Generalitat de Catalunya valora de forma positiva l’inici del Centre Coordinador de l’Operació Ferroviària

El vicepresident i president en funcions de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha valorat de forma positiva la posada en funcionament del Centre Coordinador de l’Operació Ferroviària, l’organisme creat per controlar l’arribada de l’alta velocitat a Catalunya i resoldre el mal funcionament de Rodalies Renfe. El vicepresident ha remarcat que aquest centre ha començat a funcionar abans del previst gràcies a la reunió mantinguda entre ell mateix i el conseller Joaquim Nadal amb el secretari d’estat d’Infraestructures, Víctor Morlán, i el delegat del Govern, Joan Rangel. Els usuaris, però, continuen esperant millores a les Rodalies, que comptabilitzen les mateixes avaries i retards que durant tot l’estiu.

Redacció
Redacció 22/08/2007

Després de la primera roda de premsa informativa de Víctor Morlán, el vicepresident de Catalunya s’ha limitat a celebrar que l’organisme ja estigui en funcionament, tot afirmant que aquest operatiu ferroviari ha de possibilitar resoldre els problemes de Rodalies i millorar la qualitat del servei, així com aspirar a l’excel·lència’.

Tenint en compte el traspàs pendent de Rodalies Renfe, Carod-Rovira ha posat l’Hospital Clínic com a model dels traspassos de competències de l’estat espanyol a la Generalitat, perquè s’ha fet en bones condicions i amb els recursos adequats.