Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La Gaseta

|

- Publicitat -

La Gaseta és una revista en català amb mes de vint anys d’història que va néixer com un butlletí que informava als usuaris del Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya de tot el que passava en el comerç de flor i planta ornamental.

Actualment, és una revista mensual en català per a tots els usuaris del Mercat i institucions vinculades al sector de la flor i planta ornamental que es fa ressò de tot el que succeeix al sector i al Mercat, el qual actualment és un cluster que aglutina més de cent trenta empreses de flor i planta ornamental, en l’àmbit de Catalunya, Espanya i Europa.

Publicitat

En els darrers mesos La Gaseta ha canviat de disseny coincidint amb l’any que el Mercat compleix 25 anys d’història. La Gaseta vol ser el mitjà de referència de tots els agents implicats en el sector de la flor i la planta ornamental a Catalunya. És a dir, productors, floristes, centres de jardineria i majoristes. També institucions, gremis i associacions del ram.

Cada trenta dies fem una Gaseta més pràctica, més ràpida, més actual, més informativa, i, un cop cada trimestre, esdevé més profunda, més entretinguda, més reflexiva, més completa.

Característiques tècniques

Tiratge: 4.500 exemplars
Distribució: àmbit de Catalunya
Target: productors de flor i planta ornamental, majoristes de flor i planta ornamental, floristes, centres de jardineria, jardiners, empreses d’autovenda de flor i planta, aficionats a l’art floral, qualsevol empresa relacionada amb flors i plantes.

Direcció: Crtra. N-II, Km. 639,5, 08340,  Vilassar de Mar
Telèfon: 93 750 00 00
Fax: 93 750 11 98
correu electrònic: gaseta@mercatflor.com
Web: www.mercatflor.com/catalan/lagaceta_pres.php

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut