Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

La democràcia cultural de Buenafuente

|

- Publicitat -

El conegut humorista català Andreu Buenafuente (també conegut com a Ándres -amb accent a la a-) va gravar el seu programa a Granada durant tota la setmana passada dins de la campanya iniciada per Antena 3 (cadena propietat del grup català Planeta) per tal de donar suport a la candidatura de l’Alhambra de Granada com una de les noves set meravelles del món.

Publicitat

La campanya iniciada per la UNESCO pretén nomenar set noves obres humanes com les set grans meravelles de la humanitat, ja que les antigues meravelles ja no existeixen (excepte les piràmides d’Egipte). Però la visió local i tancada dels promotors del programa han considerat que només es pot nominar una obra, ja que les altres propostes no és que siguin millors o pitjors, sinó que senzillament no són espanyoles.

Doncs bé, com que Buenafuente no té més amplitud de mires, serem nosaltres qui us proposarem que entreu al web on s’escullen les Noves 7 Meravelles del Món, i n’escolliu alguna. No cal que us gasteu els diners votant a través d’SMS. Només cal que mireu una mica i potser descobrireu que hi ha vida més enllà d’Espanya. La resta és dictadura cultural, com el sindicat únic o el partit únic. Es pot votar ‘sí’ o es pot votar ‘també.

Per cert, tan fora de si seria que el web d’un programa de televisió que s’emet arreu de l’Estat espanyol disposés d’una versió en català? No ho sé… per demostrar que també hi ha vida més enllà de Madrid, no?

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió