Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

La CORI portarà al Tribunal Contenciós Administratiu la seva exclusió del grup municipal d’empreses de Reus Innova

La Coordinadora Reusenca Independent (CORI) portarà al Tribunal Contenciós Administratiu el fet que el seu grup municipal no pugui entrar a formar part del Consell d’Administració del grup d’empreses municipals Innova, i de la regulació dels Plens ‘que s’ha posat casualment en funcionament ara que nosaltres hem entrat a l’Ajuntament’, segons diu el portaveu del grup, Ariel Santamaria. El regidor independent també ha anunciat que es vol portar el cas al Defensor del Pueblo de l’estat. A hores d’ara, la CORI espera la resolució de la Sindicatura de Greuges de Catalunya en el mateix sentit. D’altra banda, Santamaria ha reclamat que l’equip de govern tingui més en compte el col·lectiu de la gent gran que té necessitat de places en residències públiques o les reivindicacions de veïns de barris com el Juroca o de la zona del passeig Prim.

Redacció
Redacció 07/12/2007

El portaveu de la CORI, Ariel Santamaria, ha fet aquest dimecres un repàs d’alguns temes d’actualitat de la capital del Baix Camp. El regidor independent creu que l’equip de govern té oblidades algunes zones de la ciutat. Concretament ha dit que els veïns del barri Juroca se senten ‘desenganyats’ amb l’Ajuntament perquè ‘no els ha donat resposta a cap de les peticions que han fet per millorar alguns aspectes del dia a dia del barri’.

Santamaria pensa també que el col·lectiu de la gent gran, ‘que representa una població d’unes 17.000 persones a la ciutat’, se sent ‘oblidat’. El regidor creu que hi ha una greu mancança d’oferta de places públiques en residències.

En aquest repàs també s’ha referit a alguns dels grans projectes urbanístics que afecten la capital del Baix Camp. Pensa que la construcció del nou hospital es paralitzarà per l’impacte sonor que suposa estar prop de l’Aeroport de Reus, i que la pròxima edició de la fira Expro-Reus se celebrarà a l’actual palau de fires i congressos, perquè l’espai provisional que ha d’acollir les mostres firals al costat de l’estació de trens ‘encara no estarà llest’.

Ariel Santamaria ha anunciat que el seu grup municipal ha creat una associació per donar suport a damnificats per les expropiacions en qualsevol indret de la ciutat. El nom d’aquesta nova entitat seria Propietaris Expropiats de Reus i Zona (Pérez), en referència clara al cognom de l’alcalde de Reus.