Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

La CORI denuncia al Síndic de Greuges la “discriminació” que pateix a l’Ajuntament de Reus

El regidor del grup municipal de la CORI a l’Ajuntament de Reus, Ariel Santamaria, ha mantingut aquest dimarts una conversa via videoconferència amb el Síndic de Greuges de Catalunya, on ha denunciat que pateixen ‘discriminació política per part de l’alcalde i de l’equip de govern’. Santamaria ha assegurat que han acudit a l’òrgan català després d’haver ‘esgotat tots els recursos locals’, ja que ‘el síndic de greuges local ens va dir que no tractaven conflictes entre grups polítics’. Santamaria no descarta l’opció d’arribar al defensor del poble i al Tribunal Constitucional, i diu que ‘anirem a parlar amb el Montilla, el Zapatero i, si convé, amb el rei’, per tal de que ‘hi hagi justícia’.

Redacció
Redacció 14/11/2007

Ariel Santamaria no entén que ‘s’actuï de forma arbitrària’ i que el grup independent no tingui ‘les mateixes eines i els mateixos drets que els altres grups municipals del consistori reusenc’. El regidor independent considera que ‘se’ns ha de facilitar els mateixos drets per treballar per a la ciutat’, i ha criticat la falta d’informació que tenen sobre Innova.

En aquest sentit, Santamaria ha explicat que en el pròxim ple municipal preguntaran si el grup d’empreses municipals paga lloguer per estar a l’ajuntament.