Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

La CORI demanarà la dimissió de l’alcalde de Reus per la manera “prepotent, clandestina i antisistema” de gestionar la ciutat

El portaveu de la CORI, Ariel Santamaria, ha dit que el seu partit es planteja demanar la dimissió tant de l’alcalde, Lluís Miquel Pérez, com d’altres dels membres de l’equip de govern, per la seva manera d’actuar ‘prepotent, clandestina i antisistema’ a l’hora de gestionar la ciutat. Santamaria diu que ‘a la ciutat hi ha forats negres que es fan cada vegada més grans’, com ara el conflicte laboral amb l’empresa de sanejament urbà FCC, la problemàtica dels veïns afectats per la rehabilitació del barri Gaudí o la no entrada del seu partit al hòlding municipal d’empreses Innova. Santamaria també ha anunciat que a cada Ple portarà una moció, un prec o una pregunta per demanar que se solucioni aquesta darrera qüestió.

Redacció
Redacció 21/09/2007

Ariel Santamaria ha dit que la CORI es plantejarà demanar la dimissió de l’alcalde i d’alguns dels seus socis de govern, si segueix amb aquesta actitud ‘prepotent i arbitrària’. El regidor independent ha dit que Pérez ‘gestiona l’Ajuntament com si fos una entitat bancària’. Santamaria també ha demanat a ICV-EUiA que deixi de formar part de l’equip de govern ‘i es passi a l’oposició per respecte als seus votants’.

Pel que fa a la polèmica generada després de deixar fora a la CORI del Consell d’Administració del grup d’empreses municipals Innova, Ariel Santamaria ha anunciat que a partir d’ara es presentaran mocions, precs i preguntes de forma sistemàtica al Ple Municipal demanant la entrada al holding o preguntant el perquè el partit reusenc no ha entrat al grup de societats municipals.

Pel que fa a Innova, Santamaria ha fet una crida als altres grups de l’oposició (CiU i PPC), per a que facin un balanç públic de si ‘el grup municipal d’empreses és positiu o negatiu pels interessos de la ciutat’, i ha instat als regidors d’aquests grups a que dimiteixin si creuen que a Innova no es fa un bon treball.