Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

La ‘caverna’ busca motius per clausurar el Camp Nou

La UEFA ha obert un nou expedient al Barça per les estelades que es van veure al Camp Nou dimarts en el primer partit d’aquesta Lliga de Campions de l’equip blaugrana. Amb tot, no decidirà res al respecte fins que el TAS hagi resolt un recurs del club després d’haver rebut una sanció de 150.000 euros l’any passat pel mateix motiu. Mentrestant, la ‘caverna’ ja especula sobre un possible tancament del Camp Nou, parcial o total. El diari Marca i l’ABC ja busquen motius per justificar un càstig que causaria un terratrèmol polític al país.

Redacció
Redacció 15/09/2016

El Barça, inculpat perquè va convidar els presidents d'ANC, Òmnium i la Plataforma ProSeleccions a la llotja?

El diari generalista monàrquic apel·la a l’article 14.7 del reglament disciplinari de la UEFA per creure que algunes graderies o la totalitat de l’estadi podria rebre el càstig de la clausura. Es basa en què hi ha una prova que el club no només ha tolerat les estelades, sinó que hi podria estar darrere, ja que aquest dimarts va convidar a la llotja els presidents d’ANC, Òmnium i la Plataforma ProSeleccions Catalanes.

Les estelades, “contra l'esperit esportiu”, segons el Marca

El diari Marca també s’ha apuntat a les especulacions que podrien crear un caldo de cultiu per tancar el Camp Nou. De fet, el rotatiu esportiu ja publicava una notícia fent-se ressò del possible càstig unes hores abans de la celebració del partit. En aquest sentit, afirmava: “La UEFA ni vol ni pot impedir que es reparteixin les banderes i que s’exhibeixin, però sí que creu que està en l’obligació de sancionar el que considera que està contra l’esperit esportiu de la competició”. El periodista Josep Pedrerol, presentador del programa 'Jugones', a La Sexta, també posava més llenya al foc en el seu editorial: “Prou ja que els polítics utilitzin el futbol. Bartomeu, si tant t'agrada la política, vés al Parlament”. En qualsevol cas, per sortir de dubtes i saber la sanció, primer s’haurà d’esperar que el TAS resolgui les carpetes de l’any passat. 

Relacionats