Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El Periódico s’independitza

La darrera enquesta d’El Periódico que revel·lava que els catalans partidaris de la independència ja són majoria va fer obrir els ulls als responsables del rotatiu, tradicionalment proper al seguidisme […]

Redacció
Redacció 05/07/2010

La darrera enquesta d’El Periódico que revel·lava que els catalans partidaris de la independència ja són majoria va fer obrir els ulls als responsables del rotatiu, tradicionalment proper al seguidisme espanyol del PSC.

Tant és així que, davant de l’evidència que tard o d’hora Catalunya esdevindrà un estat independent, la direcció del rotatiu han començat una lenta deriva cap al sobiranista. Bona prova d’això és que repartissin el documental ‘Cataluña-Espanya’, dirigit per Isona Passola, que presenta de manera clara i sense embuts els rumbs divergents de Catalunya i l’Estat espanyol.

A més el rotatiu anunciava el DVD, a la venda des de dissabte per 1’95 euros, d’una manera explícita i sense equívocs: ‘No s’havien dit mai les coses tan clares com en aquest DVD’.

Esperem que el clarivident documental de Passola esdevingui el primer pas cap a la presa de consciència independentista tant de la direcció d’El Periódico com de la seva audiència.