Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Juristes es mostren incrèduls sobre la decisió del TC contra la investidura de Puigdemont

Redacció| “Que el Govern envii una qüestió al Tribunal Constitucional i aquest en lloc d'admetre-la o no dicti unes mesures cautelars, passa molt?”. A aquesta pregunta de l'activista social Stéphane M. Grueso -feta des del seu compte de Twitter- han respost diversos professionals del dret, que s'han mostrat escandalitzats per la decisió de l'Alt Tribunal per evitar la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. 

 
 

Redacció
Redacció 29/01/2018
El professor de Dret, Sergio Carrasco, apunta els seus dubtes sobre el funcionament del Tribunal Constitucional i assenyala la seva incredulitat davant la situació; així com l'advocada i professora de Dret Civil, Verónica del Carpio. D'altra banda, ella posa en dubte la interpretació del Suprem de la Llei d'Enjudiciament Civil com també ho fa el Catedràtic de Dret Constitucional i guardonat amb el premi 'derecho en red' 2015 com a millor perfil jurídic a Twitter, Eduardo Vírgala. 
 
“Jo no sé que explicar a casa”, afegeix -en aquest sentit- l'advocat David Maeztu. I el professor Sergio Carrasco afegeix que “només espero que els alumnes no preguntin”.