Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Ja tenim selecció

La continuada persecució cap a les seleccions esportives catalanes, instigada, sobretot, des de les Federacions amb seu a Madrid, ens porta, una vegada més, a no poder gaudir de la […]

Redacció
Redacció 05/06/2008

La continuada persecució cap a les seleccions esportives catalanes, instigada, sobretot, des de les Federacions amb seu a Madrid, ens porta, una vegada més, a no poder gaudir de la participació de Catalunya a l’Eurocopa d’aquest estiu. A molts “catalans” ja els va bé, i s’abocaran a animar ‘la fúria roja’ durant la lligueta, per mostrar-se decebuts amb el món un cop caigui a quarts de final, culpant a l’àrbitre, la climatologia o la conspiració separatista.

La majoria dels catalans, però, animarem una altra selecció, molt més llunyana geogràficament però amb més proximitat sentimental. Es tracta de Polònia, la selecció que, a falta de la nostra, millor ens pot representar. Des de ProductesdelaTerra ja s’han afanyat a preparar unes samarretes ben boniques per mostrar al món la nostra ‘polonietat’:

I no només des de la botiga virtual ens animen a anar amb Polònia. Aquests dies hem sabut que un conegut programa esportiu radiofònic està preparant un seguiment exhaustiu del que faci la selecció de Polònia durant l’Eurocopa, amb entrevistes als herois polonesos i un desplegament important per tal de conèixer el dia a dia de la nostra selecció a l’Eurocopa d’Àustria i Suïssa. Desconeixem si acabaran rebent pressions dels capos socialistes de l’emissora, però estem segurs que el dia a dia de Polònia serà molt més interessant que explicar les penúries de la selecció veïna.