Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

L’exjugador del Barça Gabri aposta per la independència de Catalunya perquè així es viurà millor

|

- Publicitat -

Gabriel García de la Torre, Gabri, campió de la Champions amb el FC Barcelona la passada temporada, i ara jugador de l’Ajax d’Holanda, ha afirmat rotundament que els catalans viuríem millor si Catalunya fos un país independent. Les declaracions les ha fet a una entrevista al diari esportiu Voetbal International.

Publicitat

El jugador explica clarament que la gran majoria de catalans dels quals s’hi troba ell mateix, consideren que la seva vida seria millor si visquessin en una Catalunya lliure.  Gabri explica que això no pot ser perquè Catalunya té l’economia que més creix dins d’Espanya i que representa el motor econòmic de l’Estat espanyol i per això “no ens deixen separar-nos”.

També el jugador català va declara que a Espanya es “maxaca” als jugadors catalans, que segons ell estan discriminats. “Si ets català tant en la Lliga com en la selecció espanyola t’exigeixen el doble que a un altre, fins i tot, més que a un estranger”. El jugador de Sallent explica que si un jugador català fa una errada en un partit “es converteix en cap de turc dels espanyolistes”.

Respecte al futbol espanyol el jugador creu que necessita un canvi de mentalitat. Els entrenadors són massa vells, i Gabri considera que s’haurien de renovar per d’altres de més joves. L’exemple és que el jugador català creu que Aragonés hauria de dimitir. Tan a la primera divisió com en la segona “està ple de velles glòries que porten més de 30 anys al món del futbol”.

El jugador, un cop fora d’Espanya, sembla que s’hagi sentit per fi còmode. Ha explicat el que realment sent i fins ara sembla ser que no podia expressar.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió