Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Homofòbia de la caverna mediàtica contra Empar Moliner

Moliner assegura que l’Estat vol que a Catalunya “li vagi malament” i carrega contra la decisió del TC de anul·lar el cànon digital que servia per finançar el sector audiovisual català. Diu l’article: “Gràcies a aquest nou mirinyac que es treuen de l’ouera, el cinema català es queda sense la taxa de 25 cèntims per cada connexió a la xarxa d’internet feta a Catalunya. Així doncs, deixa de recaptar 34,6 milions d’euros que finançaven continguts i projectes audiovisuals en català. Aquesta sentència afectarà 15.000 persones que treballen al sector”, denuncia.

Redacció
Redacció 29/07/2017

La caverna mediàtica contra Empar Moliner

“Que Catalunya sigui una de les ‘comunitats’ (en diuen així) que surten de la crisi no ens va bé. El que ens va bé és que li vagi malament. ¿Té un altre sentit si no? Ser català a Espanya és com ser gai al Marroc, salvant les distàncies”, afegeix.

La premsa de la caverna carrega contra l’article de l’Empar Moliner, sobretot pel la capçalera, per cert té tota la raó del món: Ser català a Espanya és com ser gai al Marroc, salvant les distàncies”