Dimarts, 5 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

Hèctor Bofill guanyador de la primera edició del premi ‘El Temps de les Cireres ‘

L’obra guanyadora és ‘El Principi Satànic’ i s’emmarca en la primera edició del premi El Temps de les Cireres (Premi de Contes Vila de Seròs)

Redacció 16/04/2007

L’obra de l’escriptor i poeta Hèctor Bofill ha guanyat la primera edició del premi El Temps de les Cireres (Premi de Contes Vila de Seròs). La recompensa a la millor obra del certamen són 4.000 euros i una escultura d’en Jordi Jové.

El jurat, format per Emili Bayo, Celina Alegre, Miquel de Palol, Ferran Sàez i Isabel-Clara Simó, va voler destacar la qualitat de les obres presentades, fet rellevant tenint en compte que el premi va dirigit a joves escriptors.

LA cerimònia d’entrega al Monestir d’Avinganya, que va estar presidida per Joan Busqueta, director de la Fundació Pública de la Diputació de Lleida (l’Institut d’Estudis Ilerdencs), i Gabriel Pena, alcalde de Seròs. L’acte, a on no van faltar les proclames de ‘Visca la República Catalana!’, va comptar amb la presència dels escriptors participants de la I Trobada d’Escriptors a l’Aiguabarreig, els quals van tenir oportunitat d’entrar en contacte amb l’entorn i debatre la relació entre literatura i Guerra Civil.