Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024
Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024

Google Earth actualitza les imatges de Catalunya, el País Valencià i Andorra

|

- Publicitat -

El Google Earth, el conjunt d’aplicacions geogràfiques de Google, ha actualitzat les seves fotografies aèries de diverses zones europees, entre elles Catalunya, Andorra i el País Valencià. Així ara, per exemple, quan visualitzem la zona Fòrum ja no el veiem en construcció, com passava a l’anterior fotografia, sinó que veiem el recinte finalitzat.

Publicitat

A partir d’aquesta actualització, les imatges de Catalunya les facilita el servei d’imatgeria de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC), de manera que possiblement s’acabaran resolent els problemes de toponímia que hi havia en algunes localitats catalanes.

El metro a Google Maps

Les dades del metro de Barcelona també són consultables a través de Google Maps. Així, si cliqueu a qualsevol estació (vegeu exemple) del metro de Barcelona us hi apareixeran els propers passos aproximats de metro. És el primer pas cap a disposar del servei Google Transit, que entre les moltes funcionalitats que té permet traçar la ruta més ràpida en funció del trànsit real a diverses ciutats dels Estats Units.

Street View

Continuant amb les novetats dels serveis de Google, a diverses ciutats, també dels EUA, permet visualitzar fotografies a 360º de qualsevol posició del carrer. Aquestes espectaculars fotografies (aquí podeu veure’n una) ja han aixecat les denúncies d’alguns internautes, ja que s’hi veu gent entrant a Sex-shops o s’hi identifiquen perfectament matrícules d’automòbils. En aquest fotografia, sense anar més lluny, enxampen un ciclista orinant.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut