Dimarts, 18 de Febrer de 2020 - Edició 572
La República

Fracàs absolut del PP i C’S, 3.000 persones i gràcies. Llanos de Luna embogeix: 65.000!!!

Malgrat tot l’esforç dels mitjans de comunicació afins, i dels diners invertits la concentració de Plaça Catalunya ha estat un fracàs total, 3.000 persones segons la Guardia Urbana és un absolut fracàs del radicalisme nacionalista espanyol en que han caigut Sánchez Camacho i Albert Rivera amb els seus partits. La davallada és important i fins i tot la bona gent espanyola ho ha anat a una concentració compartida amb els falangistes i els xenòfobs de la PxC. Ara ja no poden dir que existeix una majoria silenciosa contraria als independentistes, com a molt existeix una minoria que ha pogut expressar amb tota llibertat la seva posició, avui sabem que són minoritaris i que l'indepndentisme és majoritari i que en democràcia tot és possible. Ahir ja ho vam avançar des del directe!cat.  

Redacció
Redacció 12/10/2012

Junqueras l’ha encertat de ple: “Serà una manifestació minoritària plena de crits, insults i amenaces” i eixís ha estat

El president d'ERC critica els convocants de la manifestació del 12 d'Octubre de defensar un model de país “tancat”, “pobre” i “covard” Oriol Junqueras, creu que la manifestació convocada amb motiu del 12 d'Octubre al centre de Barcelona serà “minoritària” i probablement “plena de crits, insults i amenaces”. Pel republicà l'acte no es pot comparar amb la “massiva”, “pacífica” i “alegre” manifestació del 11 de Setembre que va reunir 1 milió i mig de persones també al centre de la capital catalana. Junqueras creu que els convocants de la manifestació d'aquest divendres, entre els quals hi ha el PP, Ciutadans i UPyD, defensen un model de país “tancat”, “pobre” i “covard” que es contraposa amb el model “inclusiu” i “integrador” que defensaven i defensen els assistents a la marxa independentista.

Oriol Junqueras, creu que la manifestació convocada amb motiu del 12 d'Octubre al centre de Barcelona serà “minoritària” i probablement “plena de crits, insults i amenaces”. Pel republicà l'acte no es pot comparar amb la “massiva”, “pacífica” i “alegre” manifestació del 11 de Setembre que va reunir 1 milió i mig de persones també al centre de la capital catalana. Junqueras creu que els convocants de la manifestació d'aquest divendres, entre els quals hi ha el PP, Ciutadans i UPyD, defensen un model de país “tancat”, “pobre” i “covard” que es contraposa amb el model “inclusiu” i “integrador” que defensaven i defensen els assitents a la marxa independentista.

3.000 i gràcies

Les persones que han volgut reivindicar aquest divendres que són catalans i espanyols han començat a arribar a la plaça una mica abans de les dotze, amb banderes catalanes i espanyoles. Han omplert la rotllana del centre de la plaça, però no han envaït els carrers ni les voreres que l'envolten ni els afluents.

De manera que la Guàrida Urbana i els Mossos d'Esquadra no han hagut de tallar la circulació a la plaça de Catalunya, excepte a la banda que dóna al Passeig de Gràcia. Els carrers del voltant es veuen buits, no hi ha gent ni per Fontanella, ni per la Ronda Sant Pere com tampoc hi ha vianants al carrer Pelai

Relacionats