Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Fins diumenge encara es poden comprar les entrades de l’Acampada a preu reduït

La dotzena edició de l’Acampada Jove de Sant Celoni organitzada per les JERC amb el lema ‘Independència i Socialisme’ escalfa motors per celebrar del 12 al 15 de juliol aquesta trobada lúdica i multitudinària de les joventuts independentistes. Aquest diumenge 10 de juny s’acaba el termini per comprar les entrades anticipades a un preu de 40 euros per l’abonament dels tres dies, segons han informat les JERC en un comunicat.

Redacció
Redacció 08/06/2007

A partir del dilluns 11 de juny i fins la vigília del festival, l’11 de juliol, el preu de l’abonament per accedir a l’Acampada Jove costarà 45 euros, mentre que les persones interessades en acudir al festival i esperin fins el mateix dia d’inici de l’Acampada per adquirir l’entrada hauran d’abonar 55 euros a les taquilles.

L’organització del festival té acordats més de cent punts de venta d’entrades anticipades per tot el país per tal de donar el màxim de facilitats als joves que volen conviure quatre dies, i al peu del Montseny, una programació musical, cultural, lúdica i política de referència al voltant dels valors de la independència, el socialisme i la llibertat.

Precisament en la seva dotzena edició, l’Acampada Jove porta per lema Independència i Socialisme, i s’inscriurà en diversos objectes com els gots, les samarretes, els cartells i la publicitat.

La dotzena edició de l’Acampada Jove, que se celebrarà a Sant Celoni els propers dies 12, 13 i 14 de juliol, comptarà amb 5 espais característics, correponents a l’espai independència o es realitzaran els diferents concerts, l’espai cultura on hi haurà, a més de concerts, exposicions, tallers i xerrades, l’espai socialisme amb 50.000 metres quadrats destinats a la zona d’acampada i l’espai natura amb més de 5.000 metres quadrats de bosc per descansar. Lúltim esoai que s’habilitarà duran l’Acampada serà l’espai llibertat ubicat al centre de Sant Celoni i on es farà l’acte polític central de l’acampada, a més de representacions teatrals, bastoners i cercaviles populars. Enguany l’Acampada Jove ha apostat per un cartell eclèctic, on pren rellevància la música de fusió de la mà dels grups catalans Ojos de Brujo i La Troba Kung-Fú.

Pere Aragonès, portaveu de les JERC, explica quin és l’objectiu de l’Acampada Jove 07 AUDIO / ACN