Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Estudiants contraris a Bolonya aturen classes a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB

|

- Publicitat -

Una de les portaveus dels estudiants, Gemma Amorós, ha explicat que durant el matí de dilluns només s’han fet dues classes a la facultat i que a la resta ‘s’hi han fet debats amb professors, alumnes i gent de l’assemblea que promou aquesta ocupació’. Els protestants han centrat les seves accions en explicar ‘què és Bolonya i com afectarà a tots els estudiants’. Pel que fa a les reaccions a les seves mobilitzacions, Amorós ha reconegut que ‘hi ha hagut de tot’, però també ha destacat que ‘la majoria de la gent’ s’ha unit al debat.

Amorós, d’altra banda, ha volgut deixar clar que no volen que no es faci classe, sinó ‘fomentar el debat, que la gent participi i que diguin si estan a favor del Pla de Bolonya’.

Publicitat

Per la seva banda, Sanauja ha criticat les mobilitzacions que s’han viscut aquest dilluns. En declaracions a l’ACN, ha destacat que ‘hi ha hagut força discussió perquè qui ha de decidir si es fa classe és el professor, d’acord amb els alumnes. El que ha passat és que a moltes classes s’ha fet classe i en moltes altres hi havia poca gent perquè ja havien previst que hi hauria actes així i no han vingut o han marxat’.

Finalment, i pel que fa a les demandes dels estudiants, Sanauja ha destacat que ‘són les típiques contra Bolonya i que cada any es repeteixen’, alhora que ha avisat que ‘és un procés imparable’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut