Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Empresaris de Catalunya, una entitat fantasma a l’aixopluc de Ciudadanos

L’entitat antisobiranista, Empresaris de Catalunya, es defineix com a una organització empresarial independent de qualssevol òrgan de poder polític que representa una àmplia diversitat d’empresaris petits i grans i de diferents sectors, però el cert és que aquesta patronal de la unitat d’Espanya, com la defineix l’ABC, és una entitat mediàtica, fantasma i opaca que amaga la informació de qui són els seus membres i que compta amb el suport de Ciudadanos.

Redacció
Redacció 24/04/2015

Una entitat empresarial sense empresaris

Bona prova d’això és que malgrat té gairebé mig any de vida, en el seu web no consta cap nom d’empresa, d’empresari, ni de cap membre del patronat ni de la junta directiva, i ni tant sols apareix una seu física. Amb tot, l’entitat va ser rebuda a finals de 2012 per la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanós de Luna amb tots es honors i compta a mb la claca de la premsa espanyola.

Recursos per contractar una agència de comunicació d'un assessor de Ciudadanos

Aquest dijous l’entitat va emetre un comunicat de rebuig de la creació d'una agència tributària pròpia argumentant que aquesta crearia inseguretat jurídica, i dissuadeix la inversió estrangera a Catalunya. El comunicat va ser enviat des d’un correu corporatiu de l’empresa Strtegycomm,  empresa de comunicació fundada i dirigida per Joan López Alegre, assessor al parlament Europeu de Ciudadanos.