Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Els negocis del quillo que va fer besar la bandera a Puigdemont s’enfonsen a Internet

Gerard Sesé @gerardsese | El quillo espanyol que va increpar i insultar (va dir Puigdemierda al president) Carles Puigdemont ahir a Copenhaguen quedarà immune de qualsevol represàlia espanyola però no a la catalana. Sense insultar ni caure en la provocació però sí amb contundència i fermesa, una allau de catalans han omplert de negatius les pàgines dels negocis de Victor Moreno.

Redacció
Redacció 24/01/2018
Victor Moreno, un madrileny que ha hagut de fer la seva vida i prosperar econòmicament a Dinamarca, va ahir protagonitzar un dels moments més vergonyosos dels últims mesos i que retrata el tarannà espanyol: va fer besar al president de Catalunya, Carles Puigdemont, una bandera espanyola. Moreno es pensava que la seva superioritat i fatxenderia quedarien impunes i que la gracieta, a més, li donaria popularitat. En certa manera, des d'Espanya, així ha estat. Fins i tot, Susanna Griso li dedicava uns minuts al seu programa d'Antena 3.
 
Però no tot són alegries per aquest jove de celles ultra depilades i de veu nasal desagradable. De moment, ja ha hagut de tancar la pàgina de Facebook del seu negoci Gold Haircare AP i aviat haurà de fer el mateix per amagar els vots negatius i les ressenyes dolentes que està rebent de diferents usuaris. De fet, prop de 30 opinions ja té al perfil de Google i totes li donen 1 estrella de 5 possibles. A més, a l'apartat preguntes que també ofereix el magnat d'internet, s'hi han colat comentaris que recorden el seu lamentable comportament. Mentre s'estava redactant aquesta notícia, els comentaris han estat esborrats però directe!cat n'ha pogut fer captura d'alguns. 
 
Una fan incondicional
 
Si tot plegat ja era prou esperpèntic, encara hi faltava la cirereta del pastís. Una fan incondicional va voler deixar constància del suport que rebia Victor Moreno. I és que de tal buc, tal eixam i era la seva mare, Maria Cabrero Muñoz, qui en feia una defensa aferrissada amb el següent comentari: