Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Els misteriosos cartells en blanc de darrere de Felipe VI

Des de la foto portada de La Razón, desmentida pel mateix fotògraf, passant pel perfil del líder del PSOE, Pedro Sánchez, l'unionisme ha fet mans i mànigues per amagar i menystenir les estelades de la manifestació del passat dissabte a Barcelona. Ara ens hem trobat el cas més escandalós de tots i prové de la mateixa Casa Real espanyola. 

Redacció
Redacció 30/08/2017
Al seu perfil de Twitter oficial La Casa Real espanyola ha penjat un vídeo que resumeix el pas dels Borbons per la capital catalana després dels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils. Es poden veure els reis Felipe Vi i doña Letizia a la missa de la Sagrada Família, saludant els infants a l'hospital i, també, a la manifestació del passat dissabte a Barcelona.
 
El fet més cridaner és la matussera manipulació amb Photoshop de les instantànies. Estranyament, de la manifestació no hi ha vídeo sinó només fotos i, en tots, han esborrat vilment els cartells i les pancartes. El resultat és grotesc: tot de gent alçant pancartes en blanc. Aquí el vídeo oficial: