Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Els Gegants de Berga estrenaran vestuari la Patum vinent

 Els Gegants de la Patum i de la Patum infantil estrenaran vestuari a la festa de l’any vinent, segons ha acordat el Patronat Municipal de la Patum. Aquest ha estat un dels acords de la reunió de l’ens que també va servir per ratificar el canvi de les bases del concurs del cartell de la festa i també per acceptar la proposta de Bergacomercial que vol regalar a la ciutadania, aquest Nadal, un joc inspirat en la festa berguedana. El patronat va informar als seus membres que el dia 29 de novembre es presentarà el Museu Virtual de la Patum.

Redacció
Redacció 18/11/2008

Els Gegants de la Patum sortiran a plaça amb vestuari renovat. El patronat va acordar en la seva última reunió tirar endavant amb la renovació dels vestits. La sessió va acordar altres aspectes com ara les noves bases pel Concurs de Cartells de La Patum. S’estableix que a partir de l’any vinent el jurat qualificador del concurs de cartells decidirà entre 3 i 5 cartells com a finalistes i que el guanyador serà elegit per votació popular, tal com ja s’havia avançat. Aquests cartells seran exposats durant 15 dies a l’Oficina de Turisme per tal que tothom qui ho desitgi pugui votar. Només s’acceptarà un vot per persona i aquest s’haurà d’efectuar a la mateixa Oficina de Turisme.

A la reunió es va informar que el dia 29 de novembre es presentarà el Museu Virtual de la Patum i de la participació i presència de diferents membres del Patronat en les jornades d’Investigació del Misteri d’Elx, en les jornades sobre el món del foc en la cultura popular a Barcelona i unes jornades sobre patrimoni cultural que s’han d’organitzar a Madrid a les quals hi assistirà l’alcalde de la ciutat, Juli Gendrau.