Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

El web de l’Acampada, més interactiu que mai

|

- Publicitat -

L’Acampada Jove, organitzada per les JERC, és una de les cites musicals més importants que se celebren a Catalunya. Per estar-ne a l’altura, l’Acampada Jove 07 compta també amb un portal web específic del festival on es pot trobar tota la informació necessària sobre l’esdeveniment, que tindrà lloc a Sant Celoni del 12 al 14 de juliol.

Publicitat

Seguint un format similar al del famós portal de vídeo YouTube, el web aposta per un model participatiu, on els usuaris poden enviar fotos i vídeos en Flash i al mateix temps hi ha l’opció de deixar entrades al llibre de visites i subscriure’s a la llista de correu per rebre directament totes les novetats del festival. Amb aquestes incorporacions, des de les JERC, organitzadores de l’Acampada, es busca fomentar la participació i posar a la disposició de tots els usuaris de la xarxa una pàgina que serveixi d’intercanvi d’informació, opinions i imatges sobre el festival musical juvenil més important.

D’altra banda, la pàgina segueix l’estètica del cartell de l’Acampada d’enguany i, a nivell de disseny gràfic, es troba situada a l’altura dels festivals d’estiu més prestigiosos dels Països Catalans. Pel que fa a continguts, a banda de l’actualitat, de les referències als serveis de l’Acampada i de les explicacions dels grups que formen el cartell de la dotzena edició, destaca la secció específica de recursos per a la premsa.

A efectes tècnics, la pàgina utilitza algunes de les tecnologies de més relleu a l’Internet actual, com ara la sindicació RSS o els citats vídeos Flash. Després de dues setmanes de posar-se en funcionament, les primeres valoracions són molt bones i el nivell de visites supera el previst pels creadors de la pàgina.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió