Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

El vídeo electoral del PP és “un acte de cinisme sense precedents”

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, ha qualificat el vídeo que el PP ha elaborat per a la campanya electoral sobre l’ús del català i el castellà a Catalunya com un ‘acte de cinisme sense precedents’. El conseller i secretari general d’ERC, que ha titllat les imatges de ‘vídeo d’humor negre’, ha afegit que està convençut que el PP sap que la realitat de Catalunya sobre l’ús de les dues llengües no és aquesta. A més a més, ha dit que els populars han d’estar molt desesperats per fer servir la mentida per repetir o guanyar vots a les diferents demarcacions del país.

Redacció
Redacció 10/01/2008

El PP ha presentat un vídeo de precampanya electoral a les eleccions al govern de l’estat espanyol on vol donar a entendre que a Catalunya no es pot estudiar en castellà segons quines matèries escolars i, per tant, que aquesta llengua està perseguida.

Puigcercós ha fet aquestes declaracions aquest dimecres, moments abans de pronunciar la conferència ‘Nous reptes per fer funcionar Catalunya’ que s’ha portat a terme a la Cambra de Comerç de Lleida.