Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

El Sindicat d’Estudiants espanyol reclama a Saura el dret a manifestar-se

|

- Publicitat -

El Sindicat d’Estudiants ha sol·licitat una reunió amb el conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, per reclamar el dret de tots els ciutadans a manifestar-se, segons ha informat avui el bufet d’advocats Col·lectiu Ronda.

Publicitat

La causa d’aquesta reunió és la prohibició de manifestar-se que els estudiants van rebre el 26 d’octubre del 2006 perquè coincidia amb el període de campanya electoral. Tot i això, les manifestacions programades a altres ciutats no es van anul·lar. El Sindicat d’Estudiants ha demanat que Saura es manifesti sobre aquesta qüestió com a màxim responsable polític del Departament d’Interior.

El Col·lectiu Ronda i el Sindicat d’Estudiants es van reunir ahir amb el tècnic de la Conselleria d’Interior Joan Delort, qui “no va aportar una solució clara a la situació perquè deixa les coses en el mateix punt en què estaven l’any passat”.

El secretari del Sindicat d’Estudiants, Aniol Sant, ha declarat que “la negociació d’un dret fonamental és inadmissible, com ho és que la coalició ICV-EUIA es negui a rebre i a escoltar els estudiants. Per això, exigim una reunió amb el conseller d’Interior, Joan Saura, per poder aclarir la seva actitud respecte al dret a la manifestació en procés electoral”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió