Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El PSC insta el Govern a aplicar ‘des del primer dia’ la rebaixa del 5% a Rodalies i Regionals

El coordinador dels diputats i senadors del PSC a les Corts, Francesc Vallès, ha qualificat aquest diumenge ‘d’inadmissible’ que el Govern es plantegi no aplicar la rebaixa del 5% del preu als bitllets de Rodalies i Regionals. Vallès ha indicat que aquesta és una mesura ‘que beneficia els centenars de milers de ciutadans que cada dia utilitzen aquest transport públic per desplaçar-se i anar a treballar’ i que, per tant, la seva aplicació és ‘innegociable i improrrogable’. ‘Cal que s’apliqui des del primer dia, el proper 7 de març, per no perjudicar els treballadors catalans’, ha exigit el coordinador del PSC, que considera que CiU ‘torna a demostrar que vetlla pels interessos d’una minoria’.

Redacció
Redacció 28/02/2011

Vallès ha volgut replicar així les paraules d’aquest dissabte de Duran i Lleida, a qui ha acusat de ‘treballar a Madrid pels interessos d’uns quants i de fer victimisme quan s’han de prendre decisions que afecten la majoria dels ciutadans i els que més ho necessiten’. ‘El Govern de CiU torna a demostrar amb la seva actitud que només vetlla pels interessos d’una minoria i menysté la majoria de ciutadans i treballadors’, ha insistit el dirigent socialista, que ha recordat en aquest sentit l’eliminació de l’impost de successions, la seva posició en el cas dels fabricants d’automòbils, ‘que podria perjudicar milers de treballadors’ i, ara, amb la seva ‘negativa a rebaixar el preu dels bitllets’.

‘Tot això se suma a les retallades socials del Govern de Mas que ja afecten les universitats, els instituts, les escoles publiques i tot el nostre sistema públic de salut’, ha finalitzat el diputat del PSC.