Dimarts, 19 de Novembre de 2019 - Edició 481
La República

El PSC diu adéu a Navarro

Serà un, dos, tres o més diputats del Grup Parlamentari del PSC que trencaran la disciplina de vot, però seran molts més els militants i càrrecs territorials que no diran No a demanar a Madrid els traspàs de les competències per realitzar la consulta. Hi seran molts perquè l’actual direcció del socialisme català no compleix amb allò que va dir que no posaria pals a les rodes a l’exercici del dret a decidir. El PSC sorgit dels acords entre la Federació del PSOE a Catalunya, del PSC congrés i del PSC Reagrupament ha quedat diluït amb pocs mesos per les decisions de l’actual direcció, i, segons totes les enquestes, va camí de convertir-se en un partit amb poca presència decisiva al país.
 

Redacció
Redacció 11/01/2014

Elena, Geli o Ros tenen molt a dir i divergir de Navarro al Parlament és un acte de dignitat
 
És diu que votar diferent de la decisió de la direcció d’un partit és poc democràtic, però encara és pitjor que un partit decideixi anar contra el pensament majoritari dels seus electors i, sobretot, dels compromisos que en el seu dia Pere Navarro es va comprometre.
 
Beatriz Talagón, secretària general de la Unió Internacional de Joves Socialistes diu que prohibir la consulta és una actitud no democràtica
 
Una veritable lliçó a Rubalcaba i a Pere Navarro i a l’auto intel·lectual de la decadència del PSC de Miquel Iceta per part d’una jove socialista que posa per davant la democràcia, un motiu més per avalar que molts militants socialistes i càrrecs territorials no poden acceptar una actitud tant retrograda de Pere Navarro i el seu equip.
 
El PSC diu adéu a Pere Navarro…
 
Res ja no serà igual i el PSC semblarà més la Federació Catalana del PSOE que no pas el partit que va arribar tenir tant de poder a Catalunya i que ha tingut un paper clau a la vida política catalana. De poder ser un partit clau passar a ser un succedani de Ciutadans, un trist final que no mereixen els milers de militants i simpatitzants del socialisme català.
 
Elena, Ros, Geli, Nadal i altres tenen un compromís amb els veritables militants i simpatitzants del PSC
 
Tenen l’obligació de donar resposta i cobertura als milers de militants i votants del PSC que no volen caure en ser una simple Federació més del PSOE, esperem que ho tinguin clar i actuïn amb conseqüència.
 

Relacionats