Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

El PSC diu a Solbes que el finançament s’ha de pactar abans de final d’any

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat aquest dilluns que la seva formació política és contrària a seguir negociant amb el govern espanyol el nou model de finançament. Iceta ha estat taxatiu al manifestar que l’acord s’ha d’aconseguir abans que acabi aquest any. De fet, ha assegurat que els socialistes catalans veuen inconcebible i no contemplen cap altre escenari que arribar a un acord.

El PSC llança aquest avís a la Moncloa on, per boca de la vicepresidenta espanyola, Maria Teresa Fernández de la Vega, es va manifestar que si no s’aconseguia l’acord amb abans de cap d’any es ‘continuaria negociant’.

Redacció
Redacció 04/11/2008

En roda de premsa a la seu dels socialistes catalans, Iceta ha afirmat que el seu partit és favorable que l’acord es produeixi aquest any perquè entri en vigor el 2009. El dirigent del PSC ha recordat que el pacte s’hagués hagut d’aconseguir abans del 9 d’agost. En qualsevol cas, ha ressaltat que ‘l’acord ha d’entrar en vigor aquest any’ i que el seu partit ‘no està d’acord en seguir les converses el pròxim any’.