Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El PSC demana a CiU que prioritzi entre les ‘polítiques sobiranistes’ o fer costat a Zapatero amb la crisi

En la línia del suport incondicional que dispensen els diputats del PSC al PSOE, el coordinador de diputats i senadors del socialistes catalans, Francesc Vallès, ha valorat molt positivament els anuncis anticrisi fets pel president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, durant la seva compareixença al Congrés. Vallès també ha aprofitat per demanar a CiU que decideixi si opta per donar prioritat a les seves ‘polítiques sobiranistes’ o es posa al costat del govern espanyol contra la crisi. També ha demanat a La Federació que esculli entre les mesures ‘neoliberals de sempre’ del PP o s’uneixi a la ‘col·laboració’ per superar les dificultats financeres que ha demanat Zapatero.

Redacció
Redacció 11/02/2009

Vallès creu que ‘ens hi juguem molt i CiU ha de decidir’ al costat de qui vol estar. D’una banda si vol estar al costat del PP o del govern espanyol, o si dóna prioritat al sobiranisme o a la lluita contra la crisi. El coordinador de diputats i senadors ha valorat molt positivament el discurs de Zapatero.

En declaracions a la premsa, Vallès ha destacat que Zapatero garantís les prestacions per desocupació, també que sense acords entre els agents socials no es tirarà endavant cap mesura dins el diàleg social. Per últim l’oferta de pacte amb les forces polítiques per entre tots, sortir de la crisi.