Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El president de Seat: “A Catalunya ens adaptarem com ho hem fet al Regne Unit amb el Brexit”

Els periodistes espanyols els ha sortit el tret per la culata durant la roda de premsa que ha ofert el president del grup Seat, Luca de Meo, quan li han preguntat per la situació política a Catalunya. En comptes d'unes declaracions incendiàries o contra el procés, l'italià ha contestat amb normalitat i demostrant que la companyia està preparada per qualsevol escenari, com el de la independència.

Redacció
Redacció 14/09/2017
El president de Seat, Luca de Meo, ha assegurat que el que passa a Catalunya” no és cap terratrèmol ni d'una erupció volcànica. Tanmateix, ha afegit que saben “com cal adaptar-se a les condicions que es viuen als països en els quals opera, igual que ha fet a la Gran Bretanya amb el “Brexit”.
El màxim responsable de Seat, que té una gran seu a Martorell ha apuntat que la seva companyia se sent “arrelada a Catalunya i a Espanya”. Ha acceptat que li interessa “l'estabilitat” i poder comptar amb “una mica de perspectiva” però ha ha destacat que han d'adaptar a “les condicions, igual que amb el Brexit, però, al final, es tracta de les decisions de la gent, dels espanyols i dels catalans”.