Dimarts, 18 de Febrer de 2020 - Edició 572
La República

El PP no compleix amb les pensions, però ara Camacho calla

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha afirmat que fruit de la situació econòmica “no pot afrontar l'actualització de l'1,9%” que li pertoca per la dada de l'IPC el mes de novembre (2'9%), i per aquest motiu opta per una solució en què “les pensions més baixes recuperin cert poder adquisitiu”. El Consell de Ministres també ha aprovat un reial decret que permetrà que la Seguretat Social disposi de 4.000 milions addicionals per afrontar la paga extra de Nadal. Mentre Catalunya formi part d’Espanya, la sagnia continuarà, i en aquesta decisió del Govern Espanyol en tenim un altre exemple.

Redacció
Redacció 01/12/2012

El PP incompleix un dels seus compromisos més socials i no dimiteix

Després d’omplir-se la boca contra Catalunya, el govern del PP presidit per Mariano Rajoy va camí de batre tots els rànquings d’incompetència possible, no només converteixen les retallades en l’anima del seu govern sinó que ara posa mà a la caixa dels fons de reserva de pensions per poder pagar la paga extra de Nadal, incompleix la llei i no re valoritza les pensions segons l’increment de preus al consum.

És això el que volem?

Formar part d’un país que no sols espolia el fruit del nostre treball sinó que incompleix les seves mateixes lleis, que no dubte en saquejar un país i que ara, fins i tot, nega als seus jubilats allò que s’han guanyat.

Camacho ens amenaça que una Catalunya independent no pagaria les pensions, i resulta que és Espanya qui no paga les pensions dels seus avis

Però ara la presidenta del PP no parla, ni tant sols crida, ara s’amaga davant les seves mentides, la seva credibilitat toca fons i és hora de dir-ho i explicar-ho, amb la por no poden aturar un procés democràtic pel dret a decidir
 

Relacionats