Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

El PP insta Mas a ‘demanar responsabilitats’ per la broma de Catalunya Ràdio al rei espanyol

El Partit Popular ha volgut escenificar la seva ‘indignació’ per la broma no emesa que Catalunya Ràdio va fer al rei espanyol el passat cinc de gener. El portaveu popular, Enric Millo, creu que l’incident és producte d”una falta de respecte institucional que una ràdio pública no es pot permetre’ i critica que la direcció del mitjà ‘no ha sabut actuar amb rigor i seriositat’ després que s’hagi difós la gravació, un cop es va decidir no emetre-la. És per això que demanen al president de la Generalitat, Artur Mas, que intervingui en l’afer per ‘demanar explicacions i exigir les responsabilitats oportunes’.

Redacció
Redacció 08/01/2011

El PP afirma que ‘els mitjans de comunicació públics no estan per gastar bromes de mal gust ni per produir espais per burlar-se del Monarca’ ja que considera que ‘un espai com aquest demostra el contrari de les obligacions de servei públic que té un mitjà de comunicació com és Catalunya Ràdio’.

Els populars han avançat la seva determinació de portar la broma al rei a la Comissió de Control de la CCMA perquè ‘plou sobre mullat i aquí, no s’hi val tot’. Finalment, Enric Millo ha lamentat ‘la mala imatge que podem donar des d’un mitjà públic’ com a catalans i ha volgut subratllar l”afecte que la majoria de catalans’ tenen, segons creu, per ‘la figura del Rei Joan Carles i la institució que representa’.