Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

El PP català està decidit a desbancar C’s

Xavier García-Albiol vol recuperar terreny davant de Ciutadans, que es va convertir en segona força en les eleccions de 2015, i amb aquest objectiu obrirà el curs amb una intensa agenda d'actes.

Redacció
Redacció 06/08/2017
El PP català que dirigeix Xavier García-Albiol vol recuperar terreny davant de Ciutadans, que es va convertir en segona força en les eleccions de 2015, i amb aquest objectiu obrirà el curs amb una intensa agenda d'actes per presentar el seu “projecte alternatiu” i “contundent” per fer front a l'independentisme, segons fonts del partit.
 
Després el congrés celebrat que ha actualitzat bona part de les estructures territorials del PPC a les quatre províncies d'aquesta comunitat, el PP es prepara ara per posar en marxa la maquinària electoral davant unes possibles eleccions autonòmiques en els pròxims mesos, a les quals seguiran les municipals a la primavera de 2019.
 
Quatre dies després de la Diada, els 'populars' catalans han fixat la seva escola d'estiu, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de setembre a Salou (Tarragona), segons Europa Press.
 
Tarragona, el lloc preferit per la cúpula del PP
 
Es tracta d'una cita clau, a la qual assistirà la cúpula del PP, atès que es produeix quinze dies abans de l'1-O. S'espera també la presència del cap de l'Executiu, Mariano Rajoy, que deixarà clar una vegada més que no hi haurà referèndum d'independència i justificarà els passos que ha anat donant el seu Govern per impedir-ho.
 
“El Govern d'Espanya manté la determinació de defensar la llei, amb la serenitat i la mesura que brinden els elements de l'Estat de Dret”, va dir Rajoy fa uns dies des del Palau de la Moncloa, abans del seu descans vacacional.
 
El PP vol recuperar la normalitat a Catalunya a partir del 2 d'octubre. Aquesta nova etapa, segons fonts del partit, ha de centrar-se en els problemes reals que preocupen els ciutadans, oferint solucions i propostes.