Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

El pavelló de Catalunya ultima els detalls de cara a la inauguració de l’Expo Saragossa 2008

El pavelló de Catalunya ultima els detalls dels 239 metres quadrats d’exposició que ocupa a l’Expo Saragossa 2008. Quan falten poc més de quinze dies per la inauguració oficial del certamen, el pavelló de Catalunya ja té tota l’estructura acabada i ha incorporat la major part de les innovacions tecnològiques i audiovisuals. No obstant això, encara han de completar tots els elements decoratius, entre els quals destaca la col·lecció d’ampolles d’aigua mineral del col·leccionista Oliver Rodés que simulen una cascada situada a l’inici del recorregut i que es muntarà a última hora.

Redacció
Redacció 30/05/2008

El pavelló de Catalunya a Expo Zaragoza 2008 explicarà les polítiques de l’aigua de la Generalitat, centrades en la optimització dels recursos i la dessalinització, amb un recorregut imaginari a través d’un riu, en què l’art, el disseny i la tecnologia també seran protagonistes.

El director general de Difusió Corporativa, Jordi Fortuny, ha assegurat que el disseny i el missatge del pavelló de Catalunya es va decidir fa temps i que no s’ha modificat res en relació als darrers esdeveniments relacionats amb la sequera

El pavelló de Catalunya està situat a l’edifici destinat a les comunitats autònomes, al qual es pot accedir mitjançant un ampli passadís que també porta als pavellons de les Illes Balears, la Comunitat Valenciana i la regió de Múrcia.