Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

El “gran resultat” del PP a Catalunya

|

- Publicitat -

A l’hora dels discursos, els Populars es creixien diumenge i defensaven, impassius, que havien obtingut uns boníssims resultats municipals tot i l’amenaça de Ciutadans, amb qui comparteixen votants.

Publicitat

Només Piqué reconeixia que havien perdut força a la Catalunya interior. Aquest pèrdua de força és veritablement rellevant, i només a Lleida hi ha 15 municipis on els Populars no han tret ni un vot. 0 vots a 15 quinze municipis ens porten a confirmar que, en aquests indrets, les llistes populars estaven compostes per gent de fora, possiblement d’altres comunitats autònomes, de manera que no podien votar-se i així aconseguir, com a mínim, el vot de la vergonya.

Per altra banda, els Populars van perdre diumenge l’alcaldia de Sant Andreu de Llavaneres, i a Barcelona només dominaran l’alcaldia de Pontons (Alt Penedès). L’alcalde de Pontons, Luis Fernando Caldentey, és un històric popular. Potser el recordareu per aquelles declaracions en què afirmava que els homosexuals eren “tarats” i “deficients”. Els populars es queden, doncs, amb un sol representant, però de nivell, això sí.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió