Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

El duel mediàtic entre Montilla i Mas es decanta cap al convergent

Ahir, 20 de novembre, hi hagué duel de protagonistes entre José Montilla i Artur Mas. A Catalunya, sembla ser que guanyà el convergent. Per una banda el president de la Generalitat de Catalunya va participar al programa ‘Tinc una pregunta per vostè’ que es va emetre ahir a la nit pel primer canal de TVE en desconnexió per a Catalunya. El president va respondre un total de 52 preguntes. Paral·lelament Artur Mas feia la seva conferència on explicava la seva proposta per refundar el catalanisme.

Redacció 21/11/2007

El president ha participat en el programa que es va emetre ahir a la nit pel primer canal de TVE en desconnexió per a Catalunya i va respondre un total de 52 preguntes. Miquel Illera, de Sant Cugat del Vallès i de 55 anys li preguntà a Montilla per l’acudit que va fer Zapatero en el programa de Buenafuente, on li preguntava a l’humorista, que arribava tard si havia anat amb Rodalies. El president recordà que hi ha persones que pateixen del servei de Rodalies i que es poden sentir ofesos per aquest tipus de bromes. De fet, els problemes amb Rodalies han figurat en gran part de les preguntes que li han fet al president la nit d’aquest dimarts. El mateix Montilla es mostrà confiat en que, ‘d’aquí uns dies, el servei de Rodalies estarà normalitzat’,

El share per això va ser fluix. Fins i tot va tenir menys seguiment que el seu homòleg andalús Chaves (641.000 i 18,2%) a Canal Sur. Montilla va registrar a ‘Tinc una pregunta per vostè’ 15,4% de share amb un total de 451.000 espectadors.

Artur Mas a ‘La nit al dia’

Gairabé dues hores més tard, en una franja horària que ja no es denomina com a ‘prime time’, Artur Mas va comparèixer a ‘La nit al dia’. Va explicar i repassar la seva conferència al voltant de les dotze de la nit. El seu resultat fou de 162.000 espectadors i un 13,2% de share.