Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

El cul de la nòvia del Premi Llull

Víctor Amela va ser el sorprenent guanyador del Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull per la novel·la 'La filla del capità groc'. Els comentaris de tota mena no s'han […]

Redacció
Redacció 16/03/2016
Víctor Amela va ser el sorprenent guanyador del Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull per la novel·la 'La filla del capità groc'. Els comentaris de tota mena no s'han fet esperar, sobretot, si tenim en compte que Victor Amela, sempre que pot, evita parlar català perquè no se'n surt massa bé (una prova d'això la tenim diàriament a l'Arucitys de 8TV). En definitiva, ha estat un premi molt comentat, molt ben dotat i que ha causat polèmica. Exactament igual que el cul de la seva xicota, Roser Amills: molt comentat, molt ben dotat i que ha causat polèmica.
 
De fet, el premi de les lletres catalanes gaudeix d'una primera dama (15 anys més jove que el guardonat) molt activa a les xarxes socials. Concretament a Instagram, on té per costum penjar-hi fotos del seu cul. Fins aquí tot bé. Podria ser una mostra més (com tantes altres hi ha en el món d'internet) de narcisisme i un amor propi desorbitat. Però l'autoestima exagerada es transforma en algun tipus d'obsessió més obscura perquè totes les fotos que es fa de les seves natges (i en múltiples versions: amb pantalonet, faldilleta, amb calces, amb tanga o, directament, a la intempèrie), se les fa a lavabos públics. Aquest és la gràcia, aquest és el morbo. Encara més quan hi afegeix el hastag #amillspublicwc.

I que consti que Roser Amills no és només un cul. L'Amela segur que hi ha trobat l'enamorament, àdhuc, en la seva intel·lectualitat, ja que ella també és escriptora (eròtica) i periodista, amb obra en català, portuguès i castellà i amb diferents premis sota el braç.
 

Ens imaginem que si alguna crítica del llibre 'La filla del capità groc' usa l'expressió 'aquest llibre està escrit amb el cul' en Victor Amela, de ben segur, s'ho prendrà com un elogi.
 
 

Cargador y #amillspublicwc ;))

Una foto publicada por Roser Amills (@roseramills) el