Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

El Catalunya contra EUA es jugarà amb gent del carrer

Ens han vetat el partit. La Real Federació de Futbol Espanyola ha impedit que la selecció Catalana pogués disputar un amistós contra els Estats Units d’Amèrica. Davant de tal injustícia, el poble no s’ha quedat de braços creuats i ni de cames tampoc! I mai millor dit ja que s’ha presentat la iniciativa “El partit del poble” on es pretén fer el partit igualment, el dia 14 d’octubre, però amb gent del carrer. Si t’agradaria disputar aquest partit, ser-ne partícip, portar la samarreta del teu país i reivindicar els nostres drets, aquí sabràs com.

Redacció
Redacció 01/10/2007

Elpartitdelpoble va presentar una interessant i provocadora proposta. Ja que les institucions espanyoles, en aquest cas la Real Federació Catalana de Futbol Espanyola (RFEF), no han deixat que la nostra selecció, la catalana, diputi un partit, la gent de poble el disputarà. El partit es disputaria el 14 d’octubre, tali com estava previst.

Aquesta proposta fou molt ben acollida i, a més, va rebre moltes mostres de suport. Ara, que tenen la força necessària només necessiten de la nostra col•laboració: han obert una convocatòria per a tots els qui vulguin participar en aquesta iniciativa. Per això qui estigui interessat en formar part com a jugador, membre de l’organització, públic, voluntari, etc. ha d’enviar un e-mail a la següent direcció de correu electrònic: elpartitdelpoble@gmail.com.

En els pròxims dies donaran més detalls de la celebració del partit, ja que encara estan esperant respostes i suports de entitats, associacions, particulars que vulguin aportar idees i suport logístic per fer aquest partit.