Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El cantant d’Obrint Pas debuta al món literari amb ‘Històries del Paradís’

|

- Publicitat -

Alguns, els privilegiats que van llegir-ne les galerades, han titllat el llibre de pessimista. ‘No ho crec. Sóc molt optimista, però mentre caus, tot va bé i penses que no passa res quan en realitat importa el que passarà demà’, comenta.

Sarrià ha assegurat que va començar escrivint poesia als 13 anys, abans d’escriure les cançons d’Obrint Pas, grup en el qual hi és des dels 15. També explica que en créixer al costat dels altres membres del grup, i fins i tot escriure relats de camí als concerts, ‘hi ha una presència clara’ dels seus companys en aquest llibre.

Publicitat

En comparació, la literatura és un treball ‘de corredor de fons’ i més ‘lliure’, mentre que és ‘més personal’ i no està ‘supeditat a l’opinió dels altres’, com sí ho està el de lletrista d’Obrint Pas, ha dit.

Stop d’Obrint Pas durant el 2009

Sobre el grup, Sarrià ha indicat que el 2009 s’agafaran un ‘descans’ perquè han estat ‘15 anys sense parar’ de fer concerts i, tot i que no tenen la intenció de ‘deixar-ho’, sí que volen reflexionar: ‘Parar una mica per valorar el que tenim i quin futur volem’, ha dit.

Tot i això, ha avançat que l’any que ve faran ‘uns sis’ concerts pels territoris de parla catalana i que, potser, l’últim concert d’aquest any sigui per Cap d’Any en el festival Festivern de la Valldinga (País Valencià).

Publicitat

Opinió

Minut a Minut