Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

Eben Interiors, la referència del món de l’interiorisme, el disseny o les arts decoratives arreu dels Països Catalans

|

- Publicitat -
Edicions Lavínia llençava el 1990 la revista Eben Interiors amb el suport d’un grup d’interioristes i d’altres professionals vinculats al món de les arts decoratives amb una vocació clara: la d’informar de tot el que succeeix en l’àmbit dels interiors i dels protagonistes que els creen, industrials i dissenyadors, així com també de l’entorn arquitectònic i artístic. El naixement d’Eben Interiors posava fi a més de mig segle d’inexistència de publicacions especialitzades d’ interiorisme en llengua catalana.

Amb el temps Eben Interiors  ha assolit, per una banda, el suport d’organismes professionals i patronals del sector, com el Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya i la Federació Catalana de Comerciants de Mobles, i d’altra banda el reconeixement de diferents institucions. El 2002 Eben Interiors rebia de les mans del exconseller de Cultura, el Sr. Jordi Vilajoana, el premi a la millor revista en llengua catalana atorgat per l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

Publicitat

imatge Avui en dia, Eben s’ha convertit en una publicació de referència del món de l’interiorisme, el disseny o les arts decoratives arreu dels Països Catalans.

Al llarg dels anys, Eben Interiors també s’ha distingit per promoure iniciatives amb l’objectiu de donar a conèixer la revista més enllà dels cercles professionals. Des de fa uns anys Eben Interiors ha portat a diferents localitats catalanes les exposicions itinerants “Cases del Món”. “Un viatge pels interiors de 10 llars autòctones” i “Interiors de Culte, Culte als Inteirors”. Es tracten de dues mostres l’objectiu de les quals és presentar part dels continguts publicats al llarg dels 53 números editats d’Eben Interiors.

A més, enguany, en reconeixement a la seva qualitat, professionalitat i rigurositat en el tractament dels temes de l’àmbit de la decoració, l’interiorisme i les arts decoratives, Eben Interiors ha estat guardonada amb el Premi Lluís Cairó, que lliura cada dos anys el Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d’Interiors de Girona. Aquest premi és un homenatge al primer president i fundador del Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d’Interiors de Girona i es dóna a una persona o entitat en reconeixement a la tasca desenvolupada en el camp de les arts decoratives i l’arquitectura interior.

En el decurs d’aquests anys, Edicions Lavínia ha tret dues publicacions més especialitzades en el sector de l’interiorisme: Catàleg, la revista dels monogràfics, i BC+R.

imatge

 Nom  Eben Interiors
 Periodicitat  Trimestral
 Edita  Edicions Lavínia
 Director i editor  Frederic Callís
 Preu subscripció anual  12 €
 Correu-e  elavinia@ya.com
 Web  www.eben.lesrevistes.cat

Per a més informació sobre la revista Eben Interiors i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió