Edició 1766

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1766

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Detingut l’atracador d’ascensors del barri de les Corts

|

- Publicitat -

El detingut, Miguel Ángel U.F., de 23 anys i veí de Barcelona, que ja ha ingressat a la presó, atracava les víctimes, sempre dones, aprofitant quan entraven a casa i pujant amb elles a l’ascensor, on les amenaçava amb un ganivet per a que li donessin els diners. De moment s’han presentat cinc denúncies, però els Mossos no descarten que n’hi hagi més.

Publicitat

La investigació es va iniciar a mitjans de mes, quan els Mossos van detectar diverses denúncies, en total cinc, que podien estar relacionades, ja que, segons les descripcions facilitades per les víctimes, l’autor del robatori era un home d’uns 20 anys, prim i amb un arracada brillant a l’orella.

Miguel Ángel U.F. actuava sempre en la mateixa zona d’edificis prop de de la Gran Via de Carles III, entre els carrers Mejía Lequerica i Maria Barriento, entre les vuit i les nou del vespre.

El dia 23, els agents van localitzar un sospitós, que va resultar ser l’atracador, al carrer Mejía Lequerica. A l’adonar-se de la presència policial, va fugir, però va ser detingut, després d’una persecució, a la Gran Via de Carles III. El jove es va resistir a la detenció agredint els agents, segons la informació facilitada pels Mossos.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió