Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Onada d’intents de frau mitjançant una pàgina web que imita el Facebook

Els laboratoris del fabricant de programari de seguretat BitDefender han detectat una onada d’intents de robatori a través d’una pàgina web que imita l’aparença de Facebook.

Els ‘spamers’ ofereixen suposades cites amoroses accedint a un enllaç adjunt, que fa una recreació exacta del lloc web Facebook. El fals lloc web al qual redirigeix aquest enllaç pretén fer una imitació exacta del web de Facebook i té com a objectiu robar les credencials de registre utilitzant un ‘script php’.

Redacció
Redacció 22/10/2008

Una vegada al compte de l’usuari, després d’haver robat les credencials, intenten sostreure informació confidencial dels blocs de les converses, recollir adreces de correu o infectar equips amb programa maliciós.

La companyia ha recomanat als usuaris que tinguin especial cura en detalls com els noms de les pàgines a les quals accedeixen i que tinguin instal·lat un antivirus.

BitDefender és fabricant de línies efectives i ràpides de programari de seguretat, certificat a escala internacional. La seva gamma de productes protegeix diàriament 10 milions de llars i empreses a tot el món.